Відома співачка з України виступила перед військовими рф в Луганську. ФОТО

0
Відома співачка з України виступила перед військовими рф в Луганську. ФОТО
Колишня українська співачка Таїсія Повалій виступила в окупованому Луганську на церемонії відкриття реконструйованого меморіального комплексу «Гостра Могила».

Про це пише Детектор Медіа.

Відео з виступом з’явилось на сторінці в інстаграмі фан-групи співачки. На ньому Повалій разом з путіністом та фанатом війни в Україні, російським актором Олександром Михайловим виконує пісню «На далеком берегу», яку слухають сотні окупантів та колаборантів, що зібрались у залі.

Також на церемонії виступив терорист і тимчасовий виконувач обов'язків керівника окупаційної адміністрації захоплених територій Луганщини Леонід Пасічник, який заявив, що «народ Донбасу йде правильною дорогою».

Крім Повалій, у тимчасово окупований Луганськ приїхали Лариса Доліна, Сергій Шакуров, Володимир Стеклов та інші пропутінські артисти.

Павалій ще на початку повномасштабного вторгнення стала на бік Росії та не втомлюється публічно доводити свою відданість країні-агресору. Декілька днів тому артистка порадувала своїм вокалом Кемерово та Уфу, взявши участь у пропагандистських концертах.

Там її потягло на зізнання в любові до своєї нової батьківщини. «Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе», — промовила Повалій зі сцени в Уфі.

А в Кемеровому, де дійство називалося «Песни Zа Родину», балет артистки для більшої переконливості вбрали в кокошники.

Після концерту, під час спілкування з росЗМІ, вона сказала, що «зараз потрібно виконувати патріотичні пісні і бути згуртованими, особливо коли на росіян хочуть нібито зазіхнути». «Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб всі переживали за сім'ї, щоб всі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь — вона могутня, вона мудра», — поділилась наболілим путіністка.

«Ти ще на коліна стань...Запам'ятайте це!!! І ніколи не пробачайте, вони всі почнуть колись лізти назад та благати їх пробачити. Але, на мою думку, їй шлях до України закритий назавжди. А, до речі, де її син? Вона ж його тут залишила, а що вона буде казати, коли його мобілізують?» — прокоментувала слова Повалій українська співачка Анастасія Приходько.

Не втримався й медійник Дмитро Гордон. «Украинка повалий. Какое стыдобище! Чистая полицайка», — написав він під відео з інтерв’ю Повалій росЗМІ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні