У Тихому океані акули напали на катамаран з росіянами: судно затонуло. ФОТО

0
У Тихому океані акули напали на катамаран з росіянами: судно затонуло. ФОТО
Акули атакували катамаран навколосвітньої експедиції у Тихому океані з росіянами на борту, внаслідок чого судно затонуло.

Подробиці опублікував Telegram-канал «Shot», пише Главком.

Повідомляється, що на борту Russian Ocean Way перебували троє людей: члени Томського відділення Російського географічного товариства Євген Ковалевський та Станіслав Березкін, а також француз Вінсент Етьєн.

Акули атакували катер двічі. 4 вересня вони пошкодили лівий балон, після чого мандрівники близько доби пливли в аварійному стані. У ніч проти середи, 6 вересня, за 410 миль до Австралії акули знову напали на судно і розірвали правий балон, внаслідок чого катер почав тонути.

Екіпаж подав сигнал SOS, причому мандрівники були вже у воді. До їхнього порятунку підключилися Посольство Росії в Австралії та берегові служби – через 45 хвилин панамський суховантаж врятував екіпаж катамарана, але останній затонув в океані.

Врятована команда перебуває на рятувальному кораблі досі – вона має намір продовжити експедицію, але поки що незрозуміло, на чому.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні