Генерал розповів, як ЗСУ звільнять Крим

0
Генерал розповів, як ЗСУ звільнять Крим
Співробітники ФСБ РФ та російська влада у тимчасово окупованому Криму вже вивезли свої сім'ї та майно в Росію.

Про це в інтерв'ю УНІАН розповів голова Служби зовнішньої розвідки України у 2020-2021 роках, генерал-лейтенант Валерій Кондратюк.

«Вони прекрасно розуміють свою безперспективність і неможливість сьогодні утримати Крим у повній ізоляції», - зазначив генерал.

На його думку, для звільнення Криму Україна використовуватиме комбіновану стратегію: знищення військових об'єктів, ресурсів РФ на території Криму і рейдові операції, які вже сьогодні показують, що півострів неможливо перекрити повністю.

«Якщо говорити про оперативну обстановку не фронті, то ЗСУ розвивають успіх у двох напрямках - біля Бахмута і на виході до Азовського моря. Сьогодні вони біля міста Токмак. Взяття цього міста відкриє для нас можливість перерізати сухопутний коридор між Росією і Кримом, після чого Крим перетвориться на пастку, на мишоловку», - розповів Кондратюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні