У росіян залишилось лише одне місце, звідки вони можуть наступати, - Жданов

0
У росіян залишилось лише одне місце, звідки вони можуть наступати, - Жданов
У російських окупантів залишилося лише одне місце, звідки вони можуть наступати – це Куп'янський напрямок.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов в ефірі Апостроф TV.

"Я так розумію, ворог приніс у жертву Лиманський напрямок, там ідуть бої здебільшого в районі Серебрянського лісництва, але їхня інтенсивність трохи зменшилася. Натомість на Куп'янському напрямку в районі Сватового вони залишили угруповання. На сьогоднішній день це останнє місце, де вони можуть намагатися нас тиснути, щоб змусити Генштаб перекидати туди наші резерви", – пояснив він.

Олег Жданов також розповів, скільки та на яких ключових напрямках зосереджено техніки та особового складу ворога.

"За останніми даними, на Сватівсько-Кремінному напрямку десь близько 100 тисяч, на Бахмутському напрямку близько 80 тисяч, а решта з 350-380 тисяч російських військ розтягнута на Авдіївський, Мар'їнський, Бердянський, Мелітопольський і Херсонський напрямки", - каже він.

Військовий експерт уточнив, що найменше угруповання російських загарбників ми спостерігаємо на Херсонському напрямку.

"Всього на території України у росіян близько 400 тисяч військ. Це на 1200 км фронту, плюс тилові бази й частини. Ті ж тилові бази в Бердянську, Мелітополі, Маріуполі. Це перше. І по-друге, з кожним днем кількість відсотків професійного кадрового складу зменшується. І найголовніше – укомплектованість цих частин не 100-відсоткова, а на рівні 60-70 відсотків. Йдеться як про техніку, так і про особовий склад", – підсумував Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні