Якими будуть нові смартфони від Apple iPhone 15*

0
Якими будуть нові смартфони від Apple iPhone 15*
До виходу нових айфонів залишається трохи менше двох тижнів. Щорічна презентація нових айфонів відбудеться 12 вересня. А це означає, що вже зараз ми можемо скласти уявлення про те, як виглядатимуть смартфони Apple iPhone 15. Про все, що відомо про лінійку iPhone 15 ви також можете ознайомитись тут - https://shevruo.kiev.ua/. Варто зазначити, що починаючи з лінійки iPhone 11, Apple відмовилися від концепції випускати по одному смартфону на рік. З того часу щорічно з'являється по чотири нові девайси.

У лінійці iPhone 15 буде як мінімум дві базові та дві преміальні моделі телефонів. Перші будуть представлені iPhone 15 та iPhone 15 Plus, за ними - iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Що стосується базових моделей, їх серцем стане продуктивний процесор Apple A16 Bionic. На ньому в компанії не заощаджували.

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, безумовно, будуть найкращими смартфонами Apple в 2023 і 2024 роках. Після купівлі "прошок" людина не повертається до теми зміни телефону ще два-три роки. Окремо варто виділити можливий iPhone 15 Ultra. У Apple тут немає жодних обмежень. Приклад Apple Watch Ultra доводить, що найпреміальніший девайс може бути вдвічі дорожчим за звичайний. Тільки уявіть, що можна вмістити в корпусі iPhone Pro Max за 2000 $.

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Ultra будуть оснащені твердотілими кнопками живлення та гучності - вони не натискаються фізично, а лише відстежують натискання і дають зворотний відгук за допомогою вібромоторів. За рахунок цієї технології Apple зможе покращити водонепроникність пристроїв, усунувши дві додаткові точки проникнення рідини.

Камери - одна з найбільших особливостей смартфонів, чому Apple виділяє об'ємний слот на кожній презентації. Цього року очікується, що оновлення відбудеться у всіх моделях iPhone 15. Буде нова основна камера на 48 Мп, як iPhone 14 Pro. До цього Apple близько семи років використовувала модулі на 12 Мп, поступово покращуючи оптику та алгоритми обробки. Швидше за все, тепер компанія буде використовувати та покращувати модуль на 48 Мп протягом кількох поколінь.

Головним нововведенням з погляду практичності – новий роз'єм для заряджання. Тепер усі смартфони будуть сумісні із зарядками будь-яких виробників. Разом з цим з'явиться і підтримка швидкого заряджання до 35 Вт, за допомогою якої Айфон заряджатиметься майже вдвічі швидше. Безумовно, не 67 і не 120 Вт, як у деяких Андроїдах, але набагато краще ніж у минулих моделях компанії Apple.

Очікується, що ціни на айфони збережуться на рівні минулих років. У США iPhone 15 стартує від 800 $, а iPhone 15 Plus - від 900 $ ⁣. В Європі суми аналогічні, але в євро - 800 та 900 €⁣ відповідно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні