Що буде, якщо кожного дня їсти фаст-фуд

0
Що буде, якщо кожного дня їсти фаст-фуд
Всі ми знаємо про шкоду фаст-фуду, але люди, які не замислюються про те, що може статися з їхнім організмом, здатні вживати шкідливу їжу хоч кожного дня.

Про це пише 24 канал.

Збільшуєте ризик інсульту
Регулярне вживання фаст-фуду призведе до збільшення споживання натрію. Високе споживання натрію може підвищити кров'яний тиск та збільшити ризик серцево-судинних захворювань та інсульту.

Можна набрати вагу
Фаст-фуд містить дуже багато калорій, а щоденне споживання так чи інакше призведе до того, що у вас збільшиться вага.

Ризик високого рівня холестерину
Однією з проблем харчування в більшості закладів швидкого харчування є кількість насичених жирів, які накопичуються за один прийом їжі. Високе споживання насичених жирів пов'язане з підвищеним рівнем холестерину.

Дефіцит поживних речовин
Якщо ви будете дуже часто вживати фаст-фуд, то вашому організмові не вистачатиме важливих поживних речовин.

У "Посібнику з харчування для американців на 2020–2025 роки" визначено чотири поживні речовини, які недостатньо споживаються американцями: кальцій, клітковина, вітамін D та калій. Клітковини мало у стравах швидкого харчування. Калій міститься у багатьох фруктах та овочах.

Кальцій міститься в молоці, сирі та йогурті. А вітамін D в основному міститься в збагаченому молоці та деяких молочних продуктах.

Ризик розвитку діабету 2 типу
Дослідження показало, що вживання фаст-фуду більше двох разів на тиждень пов'язане з вищим ризиком розвитку діабету 2 типу, метаболічного синдрому та смерті від ішемічної хвороби серця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні