Відомий український журналіст влаштував скандал на Хрещатику: що сталося. ВІДЕО

0
Відомий український журналіст влаштував скандал на Хрещатику: що сталося. ВІДЕО
У неділю, 3 вересня, український журналіст Дмитро Гордон влаштував скандал на головній вулиці Києва, де активісти влаштували виставку «російських пропагандистів». Серед стендів із фотографіями у повний зріст було і його зображення.

Місцеві Telegram-канали опублікували відео з місця інциденту, пише ТСН.

Як видно на опублікованих кадрах, Дмитро Гордон облаяв людей у камуфляжній формі, вказавши на відсутність в одного з них зубів, та назвав виставку «ФСБешною х**нею».

Потім разом зі своїми охоронцями він забрав з центральної вулиці міста своє зображення, сів в авто і поїхав.

Згодом Дмитро Гордон прокоментував цей інцидент у своєму Telegram-каналі. За його словами, люди, які “влаштували спектакль” на Хрещатику, до військових не мають жодного стосунку.

«Це ряжені провокатори. Нацгвардії вони не змогли показати жодних посвідчень та дозволів на носіння військової форми. Хто вони – зараз розбирається поліція», - заявив журналіст.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
32

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні