Чи є загроза застосування росією ядерної зброї з білорусі

0
Чи є загроза застосування росією ядерної зброї з білорусі
Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Єгор Чернєв розповів, чи існує потенційна загроза застосування ядерної зброї з Білорусі по території України.

Про це пише Уніан.

"На сьогоднішній день немає загрози з боку Республіки Білорусь по застосуванню ядерної зброї потенційно навіть проти України", – повідомив він в ефірі національного телемарафону.

За його словами, наразі немає й не буде ескалації. Росіяни розуміють, що застосування ядерної зброї не дасть їм жодного ефекту.

Він пояснив: якщо Росія розглядатиме удари по території України тактичною ядерною зброєю, то це означає, що вона має мати якусь ціль, застосування тактичної ядерної зброї по якій буде означати непоправні втрати для України, й після чого Україна капітулює.

"В нас немає такої концентрації в одному місці наших військ задля того, щоби завдати одного разу удар, і все на цьому ми закінчимо. Але наслідки від партнерів і міжнародного співтовариства будуть шалені. Тому що не тільки Захід, а і Схід (Китай та Індія) попередили, що не смійте використовувати ядерну зброю", – сказав Чернєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні