У колонії засуджений зарізав співкамерника

0
У колонії засуджений зарізав співкамерника
В одній із колоній Вінницької області 1 вересня вбили засудженого. З 37-річним чоловіком розправився його співкамерник.

Про це повідомили в поліції Вінницької області.

Інцидент стався в одній із колоній на Вінниччині. Там між 31-річним та 37-річим співкамерниками стався конфлікт під час якого молодший чоловік вдарив ножем старшого.

Від отриманих травм 37-річний засуджений помер. У поліції повідомили, що підозрюваний у вбивстві відбував покарання за ст. 121 (нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень) та ст. 198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом) Кримінального кодексу України.

Потерпілого у 2019 році засудили до 8 років позбавлення волі за вчинення розбійного паду.

"Правопорушник поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі готуються матеріали для повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі слідчого управління здійснюють досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - повідомили у поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні