Три знаки Зодіаку, які можуть бачити дивні сни

0
Три знаки Зодіаку, які можуть бачити дивні сни
Більшість людей не можуть згадати свої сни, тільки смутно пригадуючи, що бачили щось дивне, фантастичне та неймовірне, проте деякі люди здатні переказати побачене сновидіння у найдрібніших деталях.

Про це пише Апостроф.

Стрілець у снах прокручує в голові практично все, що сталося з ним за день, до чого примішуються й плани на майбутнє. У мозку цього знака безлад, і сни виходять теж такими.

Ніхто зі знаків Зодіаку не бачить складніших снів, ніж Водолій, оскільки його розум не відпочиває навіть уночі. Дивно, але цей знак здатний розтлумачити, що йому наснилося.

Риби завжди перебувають у мрійливому стані, їх сни хаотичні та перетворюються на кошмари. Хоча б у снах цей знак Зодіаку хоче уникнути реальності, але їх сновидіння страшні, безрадісні й закінчуються погано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні