На Волинь привезуть тіло війського, якого більше року вважали безвісти зниклим. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіло війського, якого більше року вважали безвісти зниклим. ФОТО
На початку серпня за експертизою ДНК було ідентифіковано загиблого володимирчанина старшого сержанта Андрія Рудакова, якого більше року вважали безвісти зниклим.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Володимирчанин став до лав Збройних сил України задовго до повномасштабного вторгнення Росії. На жаль, більше року старший сержант перебував у статусі безвісти зниклого. Його особу було ідентифіковано і підтверджено загибель на полі бою за експертизою ДНК.

3 вересня об 11:30 траурний кортеж вирушить від вулиці Шпитальної на Луцьку, 158, де біля дому воїна о 12.00 відбудеться прощання.

О 12:15 також просять долучитись до коридору шани по вулицях Луцькій, Ковельській, а потім і Драгоманова, де у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії о 12:30 буде здійснено чин похорону.

Поховають Героя на Федорівському кладовищі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні