«Краще Asti слухати»: українська блогерка розкритикувала пісні про війну

0
«Краще Asti слухати»: українська блогерка розкритикувала пісні про війну
Українська блогерка Анна Алхім знову оскандалилася своєю публічною заявою.

Про це пише ТСН.

Знаменитість не приховує що навіть під час війни продовжує слухати російську музику, тим самим підтримуючи країну-агресорку. Алхім заявила, що вважає українські пісні про війну та так звану «шароварщину» повним несмаком.

Як висловилася блогерка, вона краще буде слухати музику співачки-зрадниці Анни Asti, яка працює в РФ, аніж українських артистів, які виконують треки про війну.

«Я взагалі не слухаю таку музику. Я проти цього. «Шароващина» - це повна х*йня і мені це не подобається. Я вважаю, що є українські пісні які мені подобають, але «шароващина» - це несмак, некрасиво і некайфово. Краще Анну Asti слухати, бо в неї в піснях багато сенсу і більше почуттів, які я можу перекласти на себе. А про що я можу думати в машині, коли слухаю цю х*йню?», - емоційно заявила Алхім.

На думку блогерки, зараз співаки просто хайпують на темі війни, щоб «принижує» українську культуру.

«За*бали всі ці ракети в піснях. Це раніше люди слухати пісні та згадували про війну, а зараз в нас є Інтернет. То що, давайте слухати «шароварщину» та пригадувати, шо у нас війна?», - сказала Алхім.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні