Поблизу села у ДТП загинув військовий разом з восьмирічною донькою. ФОТО

0
Поблизу села у ДТП загинув військовий разом з восьмирічною донькою. ФОТО
27 серпня на автошляху Стрий-Ізварине біля села П’ятихатки Новоукраїнського району Кіровоградської області у ДТП загинули військовий Микола Спащук та його 8-річна донька Уляна. Відомо, що чоловік на той момент перебував у відпустці.

Про це пише Главком.

Спричинив ДТП раптовий виїзд автомобіля Skoda Fabia, якою керував 30-річний водій, що за інформацією джерел ЗМІ був п'яним, на зустрічну смугу. У результаті ДТП 40-річний сержант ЗСУ загинув на місці.

Рятувальники дістали тіло Миколи із понівеченого авто. Дівчинка померла дорогою до лікарні, а водія Skoda Fabia з травмами ушпиталили. Також постраждала дружина військового, яка перебувала в автомобілі. Після новини про смерть дитини мати потрапила до реанімації.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні