Путін висунув лукашенку звинувачення: у мережі ширяться деталі сварки диктаторів

0
Путін висунув лукашенку звинувачення: у мережі ширяться деталі сварки диктаторів
Російському диктатору Володимиру Путіну доповіли про нічну атаку дронів на військовий аеродром у Пскові, що дуже розлютило господаря Кремля.

Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який часто ділиться інсайдами, передає Главред.

За інформацією тг-каналу, Путін терміново зідзвонився з білоруським самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком.

"Ще з ранку президенту доповіли, що понад двадцять безпілотних літальних апаратів, які брали участь у нічній атаці на аеродром у Пскові, нібито запущені з території України, безперешкодно подолали повітряний простір Республіки Білорусь. Це дійсно сильно розлютило Путіна і він вимагав з'єднати його з Лукашенком", - йдеться у повідомленні.

За даними каналу, під час телефонної розмови "Путін почав висловлювати претензії та звинувачувати Лукашенка мало не в змові з українською стороною, але натрапив на бурю обурення".

"Лукашенко емоційно заявив, що його оббрехали, і що нічого подібного не було і бути не могло, що він не просто перший, але і єдиний друг і брат російському президенту і ніколи не допустив би нічого подібного, а винні у всьому, на думку Олександра Григоровича, російські військові і ФСБ, які проспали атаку, і тепер все скидають на нього. Путін не став розвивати конфлікт і отримав від Лукашенка під кінець розмови матірну критику Дмитра Медведєва, В'ячеслава Володіна, Сергія Шойгу та Михайла Мішустіна. В результаті Путін завершив розмову ще більш засмученим, ніж її починав", - пише Генерал СВР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні