«Прошу від**атися від мене»: український шоумен гнівно звернувся до підписників

0
«Прошу від**атися від мене»: український шоумен гнівно звернувся до підписників
Український комік, автор "Кварталу 95" Олександр Еллерт ще на початку повномасштабного російського вторгнення залишив рідну країну і переїхав жити в США.

За це він неодноразово стикався з хейтом. Користувачі мережі писали йому, що це не чоловічий вчинок, та й розпитували, як йому вдалося виїхати за кордон під час воєнного стану, адже це незаконно.

Довгий час Еллерт не коментував цю тему, проте зараз зважився відповісти, як йому вдалося залишити Україну.

На своїй сторінці в Instagram він написав, що зробив це офіційно. А Міністерство культури, "Квартал 95", президент не мають ніякого відношення до його виїзду.

Про це пише УНІАН.

"Я офіційно залишив Україну за всіма нормами законодавства під час воєнного стану. Також під час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень і грудень 2022) і можу це зробити знову. Міністерство культури, "Квартал 95", президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровський, Шлях, Добробат ніякого відношення до мого перетину кордону не мають", - сказав Еллерт.

Також він гнівно звернувся до підписників і журналістів, які його хейтять:

"Прошу офіційно від**атися від мене".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні