П'ять знаків Зодіаку, які легко переносять розлучення

0
П'ять знаків Зодіаку, які легко переносять розлучення
Розставання після стосунків, як правило, супроводжуються важким емоційним станом, проте деякі знаки Зодіаку вміють швидко долати смуток і рухатися далі, до зустрічі з новим коханням.

Про це пише Апостроф.

Хто з представників Зодіакального кола наділений здатністю не зациклюватися на минулому і з оптимізмом дивитися в майбутнє.

Овен відомий своїм ентузіазмом до нових звершень на ниві романтичних стосунків. Після перерви в коханні його бажання діяти тільки підштовхує його уперед, до нових пригод. Він швидко приходить до тями, і повертається до своїх захоплень, використовуючи перепочинок як стимул для розвитку та роботи над помилками.

Близнюки легко знаходять спільну мову з різними людьми. Після розлучення вони швидко оточують себе новими друзями та заняттями, які не дають їм засмучуватися. Їхнє прагнення нових вражень допомагають їм дистанціюватися від вже завершених відносин.

Лев після розлучення зосереджується на своїй індивідуальності та власних якостях. Його егоцентризм спонукає швидко піднятися зі смутку і забути минулі стосунки як страшний сон.

Терези схильні зберігати баланс і після розриву зосереджуються на відновленні рівноваги у своїй емоційній сфері. Їхня здатність швидко одужувати походить від бажання відновити гармонію в душі та серці.

Стрілець після розриву повний оптимізму і одразу планує нові пригоди. Його природне життєлюбство допомагає швидко пережити втрату та рухатися до нових перемог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні