Біля москви збили безпілотник: росіяни звинувачують Україну

0
Біля москви збили безпілотник: росіяни звинувачують Україну
У Москві в ніч на 31 серпня поскаржилися на атаку дронів. Росіяни стверджують, що безпілотник збили за 100 км від російської столиці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Москви Сергія Собяніна.

"Сьогодні силами ППО у Воскресенському районі Московської області знищено безпілотник, який летів у напрямку до Москви. Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події", - написав він.

Пізніше російське Міністерство оборони підтвердило, що нібито у Воскресенському районі Московської області (за 100 км від Москви) був збитий безпілотник. Росіяни традиційно звинуватили Україну.

При цьому у мережі писали, що московські аеропорти тимчасово закрили. Вони не приймали і не відправляли рейси. Відомо про затримку 40 рейсів.



Атаки на Москву

Варто зазначити, що у російській столиці все частіше повідомляють про вибухи та пожежі. Росіяни заявляють, що нібито Москву атакують дрони. При цьому вони переконують, що ППО їх збиває. Подібні повідомлення з'являються у мережі чи не щодня.

Нагадаємо, що одна з наймасштабніших атак відбулася в ніч на 30 липня. Тоді дрони влучили в елітний комплекс "Москва-сіті". Була пошкоджена так звана "міністерська вежа". Там розміщені офіси відразу трьох російських міністерств: Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінкомзв'язку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні