На заході України чоловік закликав вигнати всіх, хто не підтримує путіна. ФОТО

0
На заході України чоловік закликав вигнати всіх, хто не підтримує путіна. ФОТО
У Рівному викрили уродженця Луганщини, який закликав вигнати усіх, хто не підтримує путінський режим.

Про це повідомляють в УСБУ у Рівненській області.

Зазначається. що після повномасштабного вторгнення чоловік приїхав у Рівне як внутрішній переселенець.

За даними СБУ, прибічник путінізму неодноразово у забороненій соцмережі публічно прославляв дії російських загарбників та поширював антиукраїнські наративи російських пропагандистів.

Також зловмисник відкрито заявляв, що України, як держави, не повинно бути та наголошував на необхідності вигнати усіх, хто не підтримує путінський режим.

Крім цього, фігурант захоплювався діями російського й білоруського диктаторів та підтримував ведення агресивної війни з боку рф проти нашої держави.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання прихильника «руського міру» було вилучено мобільний телефон, які використовувся для поширення антиукраїнських матеріалів.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.436-2 КК України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників».

Матеріали справи скерували до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні