Український ведучий, після заяви про розлучення з дружиною, натякнув на їхнє возз'єднання

0
Український ведучий, після заяви про розлучення з дружиною, натякнув на їхнє возз'єднання
У 2021 році ведучий Слава Дьомін заявив, що розлучається зі своєю дружиною Ксенією після 17 років шлюбу. Однак, як стало відомо пізніше, пара досі не подала документи на розлучення.

Про це пише УНІАН.

Дьомін розповів, що вони дійсно роз'їхалися, проте на початку повномасштабного російського вторгнення він подзвонив своїй екс-дружині і забрав її жити до себе в будинок. Через деякий час дівчина повернулася в свою квартиру, проте дуже часто буває в гостях у Слави.

Він додав, що вони дуже близькі люди і у них шикарні стосунки. Більш того, днями він навіть запрошував Ксенію на побачення. Однак говорити разом вони чи ні, як чоловік і дружина, він відмовився.

"Ми в неймовірних стосунках з Оксаною. Я її дуже люблю і вона мене дуже любить", - сказав Дьомін.

Слава зазначив, що їхній з Ксенією син дуже дорослий, тому з розумінням до всього ставиться. Спочатку хлопчикові було складно, коли батьки тільки роз'їхалися, але пізніше все налагодилося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні