На заході України негода наробила біди: працюють рятувальники. ФОТО

0
На заході України негода наробила біди: працюють рятувальники. ФОТО
В Івано-Франківській та Львівській областях рятувальники ліквідовують наслідки негоди.

Про це пише УНІАН.

Зазначається, що вчора ввечері в різних районах Івано-Франківської області були сильні опади у вигляді дощу, місцями була гроза, град, а також шквалисте посилення вітру. "В результаті чого поривами вітру було пошкоджено крівлі 3-х адміністративних будівель, 31 житлового будинку та 13 господарських будівель", - сказано в повідомленні. Зазначається, що негода найбільше вирувала у Калуському районі в селі Підмихайля та в селі Завій Новицької ТГ, в селах Яворівка та Ріп’янка Калуської ТГ, а також в селі Монастирчани Солотвинської ТГ Івано-Франківського району.

Також на Львівщині вирувала негода. Ввечері 29 серпня в в м. Самбір внаслідок сильних поривів вітру дерево впало на автівку.

Як повідомляє ДСНС у Львівській області, автомобіль сім’я припаркувала біля дому, але не встигла вийти з нього, коли дерево впало на автівку. Прибулі рятувальники зрізали гілки дерева для деблокування дверей та визволили їх з автомобіля чоловіка та дружину і їх двох синів 2019 та 2022 років народження. Медичної допомоги люди не потребували.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні