У власному кабінеті застрелився полковник СБУ, - ЗМІ

0
У власному кабінеті застрелився полковник СБУ, - ЗМІ
Полковника СБУ Дмитра Бакаєва виявили застреленого у своєму кабінеті в Києві. Він залишив передсмертну записку, у якій пояснив причини самогубства.

Про це «Обозреватель» заявили джерела у правоохоронних органах. Повідомляється, що полковник пішов із життя ще 25 серпня.

«В офісі службового кабінету було виявлено тіло заступника начальника першої служби Управління спецзв'язку СБУ Дмитра Сергійовича Бакаєва, який народився 1976 року», – повідомило джерело.

Зазначається, що на тілі було виявлено вогнепальне поранення голови, що проходить крізь праву скроневу ділянку. У момент огляду тіло лежало на спині поряд із робочим столом. На підлозі біля лівої ноги знайшли пістолет Макарова, який є службовою вогнепальною зброєю.

Як повідомило джерело, причиною смерті став кредит на житло. При цьому в повідомленні йдеться, що Бакаєв розраховував на 30 тисяч грн від держави, обіцяні тим, хто працює на фронті, але не бере участі у бойових діях. Однак йому не вдалося отримати ці виплати.

Біля тіла Бакаєва також знайшли записку з поясненням причин такого вчинку (стилістику збережено).

«В моєї смерті прошу винити Пучкова А.В. за його особисте предвзяте ставлення до мене, нівелювання статусу як працівника, приниження моєї честі та гідності, постійні причіпки до роботи, яку я виконую та крики на мене, а також незрозумілі вказівки щодо відпрацьованих документів, які неможливо виконати. Окрім того, методи керівництва Юрченка В.А. перетворили це управління на концлагерь, в якому неможливо працювати ні морально ні фізично», – написав Бакаєв у записці.



Як повідомили «Обозреватель» в СБУ, обставини смерті співробітника досліджують у межах кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України.

«Служба безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого співробітника. Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування», – додали в пресслужбі СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні