Одне з українських міст перетворюється на другий Чорнобиль

0
Одне з українських міст перетворюється на другий Чорнобиль
Після російської окупації життя у Маріуполі зупинилося. Зараз українське місто потерпає від бруду і заростає чагарниками. Водночас росіяни показують брехливі сюжети про "відбудову міста".

Про це 24 Каналу розповів депутат Маріупольської міської ради Дмитро Забавін.

Декілька днів тому Забавін опублікував фотографії, які йому надіслали маріупольці з Лівобережного району. Такого точно не покажуть окупанти у своїх сюжетах так званої відбудови Маріуполя. Наприклад, бульвар Меотиди був одним з людних місць міста. Це шлях до нашого Азовського моря та там постійно бавилося багато дітей на майданчиках, багато маріупольців відпочивали.

"Мені дуже важко про це говорити, зараз це місце (бульвар Меотиди – 24 Канал) перетворилося на чагарники. Дитячий майданчик повністю заріс травою. Маріуполь зараз схожий на Чорнобиль. Цей район міста практично безлюдний", – зазначив депутат Маріупольської міськради.

У своїх брехливих сюжетах окупанти цинічно показують лише центр міста, який нібито відбудовують. Проте, якщо показати, що відбувається у Кальміуському чи Лівобережному районі, то це жорстко вдарить по російській пропаганді.

Після того, як кадирівцям віддали комбінат імені Ілліча, вони почали набирати працівників, щоб розбирати це все на металобрухт. Зараз окупанти вивозять та грабують металобрухт морським шляхом і автомобільним транспортом.

"Іде розграбування того, що залишилося та навряд чи у Маріуполі щось буде дійсно відбудовано. До деокупації міста росіянам не вдасться запустити процеси. Вся діяльність Росії, яка пов'язана з металургійними підприємствами, – це пограбування й заробіток на цьому", – сказав Забавін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні