Помер відомий український актор. ФОТО

0
Помер відомий український актор. ФОТО
Помер відомий український актор Юрій Потапенко. Він грав у Молодому театрі та віддав сцені 32 роки свого життя. Артистові було 58 років, новина про його раптову смерть дуже засмутила його колег.

Про це пише УНІАН.

"Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти. Юрій Потапенко присвятив Молодому 32 роки свого життя. Грав у виставах "Гагарін і Барселона", "Зачарований", "Момент", "Осінній блюз", "Саломея", "Сватання на Гончарівці". Знімався в 56 кінопроєктах, серед яких "Тарас Шевченко. Заповіт", "Кайдашева сім'я", "На лінії життя". Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент", - повідомили на сторінці Молодого театру.

Також з'явилося останнє відео з актором, на якому він декламує вірші. У Молодому театрі зазначили, що у словах, які читав Потапенко, було щось пророче.

Інформацію про смерть артиста також підтвердила відома українська актриса Тамара Яценко. Вона зазначила, що у Потапенка залишилися дружина та син.

"Дорогі друзі, вчора сталося дуже велике горе, пішов у той світ актор Молодого театру Юрій Потапенко. У нього залишилися дружина Ірина і син", - розповіла актриса.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні