До однієї з українських областей перекинули велику кількість кадирівців

0
До однієї з українських областей перекинули велику кількість кадирівців
У Генеральному штабі ЗСУ 25 серпня розповіли про становище в тимчасово окупованій Запорізькій області нашої держави. За словами військових, у регіоні збільшилася кількість кадирівських солдатів.

Про це повідомили у Генштабі.

Представники Генштабу ЗСУ зазначили, що військових Рамзана Кадирова перемістили, щоб вони "наводили порядок" в окупованій частині Запорізькій області. Крім цього, вони також мають чинити тиск на жителів регіону.

"В даному регіоні спостерігається збільшення чисельності військовослужбовців чеченської національності, які поводяться дуже агресивно", – йдеться у дописі Генштабу.

Українське військове командування також зазначило, що кадирівці досить жорстоко ставляться до порушень українців на окупованій території Запоріжжя. Зокрема, до перебування на вулиці після комендантської години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні