В ОП припустили, кого путін може прибрати наступним

1
В ОП припустили, кого путін може прибрати наступним
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наразі перебуває в зоні ризику. Тому що Путін у стані афекту знищуватиме всіх, хто так чи інакше йому не подобається з причин особистої неприязні.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передає «24 канал».

«До Лукашенка він також вкрай негативно та зневажливо ставиться. Отже, ризики у Лукашенка суттєво виросли, й тому я б не звертав взагалі увагу на його заяви, просто немає сенсу», – каже він.

На думку Подоляка в оточенні Путіна є два персонажі, які «виглядають абсолютно блазнями». – «Це Медвєдєв, який не впливає на жодні процеси в самій Росії. Усі його заяви є анекдотичними, на них можна точно не реагувати, не рефлексувати».

І таким самим, як ввадаж Подоляк, є Лукашенко, який намагається щось говорити, коментувати, заявлятися на якісь позиції. – «Однак він ні на що не впливає. Це людина, яка також підписала собі «ордер на смерть», як і Пригожин».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай хуйло застрелить бульбофюрера а потім сам застрелиться в бункері як гітлер.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні