Що робити, якщо загубили натільний хрестик

0
Що робити, якщо загубили натільний хрестик
Серед людей можна зустріти чимало неуважних особистостей, які раз у раз забувають дрібні речі, які їм належать, удома, в гостях, на роботі або в громадському транспорті. Така неприємність може трапитися навіть із дуже організованою людиною, яка перебуває в сильному хвилюванні або стурбована якоюсь серйозною проблемою.

Про це інформує Ukr.Media.

Однак якщо втрата рукавички або забута парасолька сприймаються лише як прикра, але незначна неприємність, то втрата натільного хрестика для віруючої людини — серйозне засмучення. Це тим паче сумно, що багато хто сприймає символ своєї любові до Бога ще і як своєрідний талісман, знак заступництва і підтримки вищих сил.

Таке ставлення не схвалюється офіційною Церквою, проте зустрічається досить часто як пережиток язичницьких вірувань наших предків. То про що ж попереджає забобонну людину десь забутий натільний хрестик?

Вважається, що таким чином провидіння пророкує кардинальні зміни в долі. Якщо ви довго і наполегливо працювали, то приготуйтеся, нарешті, звільнитися від хреста і пожинати плоди своїх тривалих зусиль. А ось для пустотливої та егоїстичної істоти, що живе лише власними задоволеннями, забутий хрестик стане знаком, що пора взятися за розум, інакше попереду очікують лише проблеми та неприємності.

Інше тлумачення прикмети повідомляє, що позбавивши людину Божественного символу, вищі сили нагадують їй про численні гріхи, закликаючи покаятися і спокутувати працею і молитвою свою неправедну поведінку.

Якщо натільний хрестик сприймається як оберіг, то його зникнення свідчить лише про одне — він взяв на себе удар негативу і втратив своє призначення, а тому став більше не потрібен. Не намагайтеся знайти річ, що стала марною, а краще придбайте новий талісман.

Особливе значення забутий хрест має для літньої людини. Вважається, що його втрата для небагатого пенсіонера неодмінно обернеться поліпшенням матеріального становища, наповнить його життя позитивом, зробить повсякденне існування набагато легшим і світлішим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні