Подробиці трагедії: мати власними руками втопила у місцевому кар'єрі двох синів

0
Подробиці трагедії: мати власними руками втопила у місцевому кар'єрі двох синів
У середу, 23 серпня, в селі Сопачів Вараської громади сталася трагедія - мати власними руками втопила у місцевому кар'єрі своїх малих синів.

Про це повідомили місцеві ЗМІ, інформацію підтвердив і голова громади Олександр Мензул.

«Учора нашу громаду сколихнула страшна звістка трагічної смерті двох малолітніх дітей на водоймі у с.Сопачів. Дуже шкода, що у цей тяжкий час для нашої країни, ми змушені, окрім наших воїнів-захисників хоронити невинних малят – майбутнє нашої держави… Щирі співчуття рідним та близьким хлопчиків…Царство небесне та вічна пам’ять маленьким Янголам», - написав він у дописі.

Як повідомили у поліції Рівненщини, близько 11:30 звернулася жителька одного із сіл Вараського району і повідомила, що у кар’єрі втопилося двоє місцевих дітей.

Поліцейські встановили, що загиблими є двоє братів — п’яти та семи років. Наразі за цим фактор розпочате кримінальне розслідування.

Виданню РадіоТрек стало відомо, що одного з хлопчиків дістали з води місцеві жителі, іншу дитину знайшли поблизу берега.

Як передає Володимирець сіті, на запитання очевидців: «Навіщо ти їх втопила?», горе-матір відповіла «Щоб не мучилися на цій землі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні