Для чого мити підлогу з сіллю

0
Для чого мити підлогу з сіллю
Прибирання ламінованої підлоги - заняття, яке вимагає уваги і турботи, але не є складним.

Про це пише Главред.

З плином часу ми, як і наші предки, надали великого значення енергетиці будинку. Саме тому важливо регулярно її "очищати". Для цієї мети ідеально підходить звичайна сіль. Вона не тільки освіжить поверхні, але і сприяє захисту домашнього затишку від негативу.

Для чого миють підлогу з сіллю
Розчин солі у воді дозволяє легко впоратися з різними видами бруду на поверхнях. Після вологого прибирання з сіллю, меблі і підлогу набувають яскравість, а пил перестає так активно осідати.

Як знищити бактерії на підлозі
Сольовий розчин не тільки видаляє бруд, але і ефективно бореться з бактеріями. Це особливо актуально в будинках з дітьми. Сіль - чудова альтернатива хімічним миючим засобам, вона ідеально підійде для тих, хто стикається з алергією. Вона сприяє очищенню повітря від мікробів та інфекцій.

Як правильно помити підлоги з сіллю від негативу
Миття підлоги з сіллю - це не тільки фізичне прибирання, але і спосіб "промивання" енергії в будинку. Цей простий ритуал сприяє позбавленню від негативної енергії і може викликати позитивні зміни. Важливо виконати цей процес з вірою в позитивний результат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні