У ДТП на Волині загинув 33-річний військовий. ФОТО/ВІДЕО

0
У ДТП на Волині загинув 33-річний військовий. ФОТО/ВІДЕО
В Маневичах Камінь-Каширського району біля поста поліції сталася смертельна ДТП. В аварії загинув 33-річний військовий з Рівненщини.

Про це пишуть Волинські Новини.

Як повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, виклик надійшов о 08:00.

Відомо, що зіткнулися легковик «Фольксваген» та вантажівка «Вольво».

Зі слів очевидців, водій легковика, який їхав з боку Луцька, не пропустив вантажівку. У результаті медики зафіксували біологічну смерть водія Volkswagen внаслідок травми, несумісної з життям. Загиблий – військовий.

Тіло загиблого деблокували рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Як повідомили у поліції Волині, 33-річний водій легковика зіткнувся із вантажівкою під керуванням 49-річного жителя Ковельського району. Внаслідок автопригоди водій легковика, житель Рівненщини, від отриманих травм загинув.

На місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі з’ясовують обставини ДТП.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні