У селі в карʼєрі втопилися діти: до загибелі може бути причетна їхня матір, - ЗМІ

0
У селі в карʼєрі втопилися діти: до загибелі може бути причетна їхня матір, - ЗМІ
У Рівненській області 23 серпня знайшли мертвими двох рідних братів, віком 5 та 7 років. За даними місцевих ЗМІ, до їх вбивства може бути причетною мати.

Про це пише ТСН.

За даними слідства, до правоохоронців 23 серпня об 11:30 звернулась жителька Вараського району Рівненської області, яка повідомила, що у місцевому кар'єрі втопилося двоє дітей.

Поліція встановила особи загиблих. Це - двоє братів, віком 5 та 7 років. Правоохоронці відкрили провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство двох або більше осіб. Обставини трагедії встановлюються.

Місцеве видання "Радіо Трек" з посиланням на свої джерела пише, що до трагедії може бути причетною мати дітей. Жінка за професією вчителька, проте вона нібито мала проблеми зі здоров'ям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні