У Сумській області росіяни безпілотником влучили у школу: загинули вчителі. ФОТО

0
У Сумській області росіяни безпілотником влучили у школу: загинули вчителі. ФОТО
Російські воєнні злочинці вранці в середу, 23 серпня, вдарили дроном-камікадзе по школі в Ромнах Сумської області. Навчальний заклад зруйновано, загинули троє людей.

Про це пише ZAXID.NET.

Виданню стало відомо із власних джерел, що росіяни вдарили по школі №8 на околиці міста. Сумська обласна військова адміністрація повідомила, що росіяни завдали удару по школі о 10:05 дроном-камікадзе Shahed. Як сказано в повідомленні, на місці відразу почали працювати правоохоронці, рятувальники та медики. Також там розгорнули штаб з ліквідації наслідків удару.

Пізніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що внаслідок удару по школі загинули щонайменше двоє освітян, їхні тіла деблокували рятувальники. За його словами, ще троє людей отримали поранення.

Також Клименко повідомив, що ще двоє працівників школи перебувають під завалами. Пошуково-рятувальна операція триває.

Пізніше місцеві журналісти повідомили, що з-під завалів дістали тіло ще однієї людини. Таким чином, кількість загиблих зросла до трьох.

Згодом стало відомо, що за ранок над Сумщиною протиповітряна оборона збила два дрони-камікадзе.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні