Українська ведуча з розбитим обличчям з'явилася у прямому ефірі: що сталося. ФОТО

0
Українська ведуча з розбитим обличчям з'явилася у прямому ефірі: що сталося. ФОТО
Ведуча шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс розповіла, як невдало покаталася на велосипеді. Як виявилося, знаменитість зламала руку і розбила обличчя.

Про це пише УНІАН.

В ефірі шоу вона розповіла, що неправильно загальмувала – перетиснула передні гальма і прямо через кермо, з гірки, на великій швидкості, впала руками і обличчям на асфальт. Відразу після інциденту ведуча звернулася в лікарню, де медики надали першу допомогу і наклали гіпс.

"Величезною недбалістю з мого боку було їздити без шолома. Чоловік перед цим говорив мені одягнути шолом, а мені хотілося красиво кататися на велосипеді. Ну, тепер я красива з розбитим носом, губою, зі зламаною рукою, з ребрами, які болять, але з величезним життєвим досвідом, який мене тепер на все життя навчить, що хоча б шолом треба одягати. Можливо, руки він би і не врятував від удару рукою, але з обличчям, мабуть, було б трохи легше", - ділиться Шовкопляс.

Незважаючи на травму, Неля Шовкопляс планує приєднатися до спецпроекту телеканалу "1+1 Україна" до Дня Незалежності - "Незалежність. Хоробрі серця", 24 серпня, з 6:30 до 11:00.

"Я дуже позитивно налаштована і сама хочу на роботу. Зчесану руку ми розбинтуємо вже сьогодні, а ось з правою рукою лікарі точно не сказали скільки я повинна бути в гіпсі. У вівторок повинні зробити контрольний знімок, і від цього далі будемо відштовхуватися. Перелом закритий, зі зміщенням. Але при нагоді хочу подякувати всій бригаді травматологів нашої 8-ї клінічної лікарні, куди я вчора поїхала, відразу розуміючи, що це не забій, а все ж перелом. Їм величезний уклін і подяка, тому що все зробили швидко", – каже ведуча.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні