У селі на заході України чоловік у житловому будинку підірвав гранату: є загиблі. ФОТО

0
У селі на заході України чоловік у житловому будинку підірвав гранату: є загиблі. ФОТО
Правоохоронці в Рівненській області затримали 38-річного чоловіка, який підірвав гранату у житловому будинку. Внаслідок інциденту одна людина загинула та одна отримала осколкові поранення.

Про це повідомили у поліції області.

Сам випадок трапився пізно ввечері 19 серпня у селі Залізниця колишнього Корецького району. Внаслідок вибуху загинув пенсіонер та травмувалася жінка.

За даними правоохоронців, того дня 38-річний чоловік разом із на рік молодшою співмешканкою розпивали алкоголь у будинку її батька, в якому вони проживали.

"Ввечері, під час конфлікту, 38-річний чоловік дістав гранату, привів її у дію та кинув на підлогу. Унаслідок вибуху загинув 59-річний господар будинку, його 37-річну доньку із осколковими пораненнями госпіталізували", — йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство двох осіб (ч.2 ст.15, п.1 ч.2. ст. 115) та умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України).

22 серпня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Наразі триває досудове розслідування, встановлюються усі обставини події.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні