Знаки Зодіаку, які притягують у своє життя неприємності

0
Знаки Зодіаку, які притягують у своє життя неприємності
Частина з нас нерідко можуть стикатися з неприємностями. Здається, що чорна смуга не закінчиться ніколи.

Про це пише 24 канал.

Овен
Цей вогняний знак може нерідко потрапляти в неприємні ситуації. Зокрема, на це впливає впертість, самовпевненість і запальний характер Овна.

Водолій
Представники цього знаку гіпервідповідальні та схильні переживати буквально через все. Вони можуть себе накручувати настільки, що почати притягувати неприємності. Водоліям може здатися, що буквально все проти них.

Терези
Народжені під цим знаком завжди прагнуть до балансу у всьому. Щоправда, фортуна здебільшого не на їхньому боці. Як би не старалися Терези, вони схильні притягувати неприємності.

Близнюки
Астрологи зазначають, що Близнюки хоч і оптимісти, але не є найщасливішим знаком зодіаку. Інколи їм здається, що проти них буквально все. Окрім того, ці люди можуть бути зациклені на минулому, а це заважає рухатися вперед.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні