На полігоні у важкому стані знайшли військового ТЦК: він помер у лікарні. ФОТО

1
На полігоні у важкому стані знайшли військового ТЦК: він помер у лікарні. ФОТО
У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті у лікарні військовослужбовця першого відділу Ужгородського РТЦК та СП Василя Стеца.

Про смерть військовслужбовця повідомив міський голова Перечина Іван Погоріляк, передає Еспресо.Захід.

Василь Стецо загинув ввечері 21 серпня в лікарні в Ужгороді.

"На жаль, помер військовослужбовець, колишній гравець футбольної команди "Закарпаття" Ужгород, різних команд міста Перечин, тренер ФК "Перечин", Перечинської ДЮСШ, вчитель фізкультури Перечинського ліцею — Василь Стецо", — йдеться в повідомленні.

У Закарпатському ОТЦК та СП висловили співчуття співчуття родині, друзям, знайомим із передчасною смертю військовослужбовця.

Водночас як пише місцеве видання Закарпаття 24, за словами рідних військовослужбовця, чоловіка знайшли непритомним з травмою голови в селі Оріховиця Ужгородського району. За неофіційною інформацією, чоловіка знайшли у важкому стані на полігоні. На місце події викликали швидку, чоловік помер у лікарні.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (Умисне вбивство). Призначено експертизу, правоохоронці очікують результати.

Довідково. Молодший сержант Василь Стецо народився 4 квітня 1974 року. З березня 2022 проходив службу в Збройних Силах України. Був військовослужбовцем першого відділу Ужгородського РТЦК та СП, Закарпатського ОТЦК та СП. Раніше працював дитячим футбольним тренером, колишній гравець ФК "Закарпаття".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
земля бетоном тварина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні