Москву готують до Дня Незалежності України: що це означає

0
Москву готують до Дня Незалежності України: що це означає
Працівників російських міністерств, які знаходяться у вежі Московського міжнародного ділового центру "Москва-Сіті", відправили на "удаленку" 24 серпня.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на російський тг-канал.

За їхніми даними, керівництво доручило державним службовцям не приходити на місця роботи в День незалежності України. "Українські національні свята стали червоними днями календаря російського чиновника", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в кінці липня Управління стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача ЗСУ опублікувало анімаційний ролик, в якому маленький хлопчик робить з малюнка своєї сім'ї паперовий літачок і запускає його в бік Росії.

Літак перетвориться на безпілотники, які атакують військові об'єкти загарбників, а також б'ють по Москві. На тлі палаючого Кремля з'являється напис "24 серпня". "Рік відплати триває. Дати змінюються. А результат залишається - біль і трагедія окупантів", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні