На автодорозі біля села у ДТП загинув 25-річний рятувлаьник. ФОТО

0
На автодорозі біля села у ДТП загинув 25-річний рятувлаьник. ФОТО
У неділю, 20 серпня, поблизу Городка на Львівщині сталася ДТП за участі легковика Volkswagen Passat та фури, що перевозила тюки сіна. У результаті загинув 25-річний водій легковика, працівник ДСНС Львівщини Володимир Більовський.

Про це пише ZAXID.NET.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася близько 10:40 на дорозі Миколаїв-Жовква-Бібрка неподалік села Залужани Львівського району (колишній Городоцький район).

Зіткнулися Volkswagen Passat, яким керував 25-річний житель Городка, та вантажівка MAN, за кермом якої був 67-річний водій. Унаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події, а його пасажирка, 30-річна жителька міста Городок, була госпіталізована. Також в лікарню для обстеження був доставлений водій вантажівки.

Про трагічну загибель старшого лейтенанта служби цивільного захисту, начальника пожежно-рятувального поста міста Судова Вишня Володимира Більовського повідомили в ДСНС Львівщини. Співчуття у зв’язку з його з трагічною смертю висловив і колектив городоцької школи №3, де він навчався.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Обставини аварії встановлюють.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні