Росія перекинула в український порт військовий корабель і 4 бойові вертольоти

0
Росія перекинула в український порт військовий корабель і 4 бойові вертольоти
Російські окупанти перекинули в Маріупольський морський порт військовий корабель. Російське судно прибуло в окуповану акваторію Маріупольського порту 20 серпня.

Про це пише 24 канал.

Заступник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що це перший випадок з моменту окупації міста, коли в морському порту пришвартувався російський військовий корабель. Він зазначив, що Маріупольський порт став військовою базою росіян.

За інформацією Петра Андрющенка, російське судно пришвартовано геть в іншому місці, аніж те, що анонсували окупанти.

Також він повідомив, що за годину до швартування судна на території порту здійснили посадку чотири бойових гвинтокрили різного класу. Андрющенко зазначив, що повітряні судна перебували на територію порту до вечора.

З якою метою росіяни перекинули військовий корабель у район Маріуполя – наразі не відомо. Також не повідомляється, про який тип корабля йдеться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні