Відомий ведучий присоромив українців

0
Відомий ведучий присоромив українців
Шоумен Анатолій Анатоліч присоромив українців. Він побував за кордоном та помітив, що деякі громадяни нашої країни спілкуються російською.

Про це пише УНІАН.

За словами Анатоліча, через це дуже важко розуміти, хто стоїть поруч - українець чи росіянин. Ведучий зазначив, що це створює певні проблеми.

"Звертаюся до всіх українців, які зараз за кордоном. От я побув один день у Варшаві і що зрозумів. Тут дійсно багато росіян. Проблема в тому, що визначити - українець це чи росіянин - майже неможливо. Ви можете вдома розмовляти дійсно російською, якщо вам зручно. Але якщо ви хочете ідентифікувати себе, що ви українці, то єдиний спосіб - розмовляти українською", - заявив Анатоліч.

Також він щиро визнав, що його дивують ті українці, які не відмовилися від мови країни-агресорки. Тому він закликає людей не ганьбитися.

"Реально, це настільки мене дивує... Шановні українці, я дуже вас прошу, розмовляйте українською на людях за кордоном. Ну не ганьбіться", - сказав Анатоліч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні