Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон

0
Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон
Виїзд за кордон 2023 тепер можливий ще для однієї категорії чоловіків - це люди, рідні яких забезпечували проведення Антитерористичної операції на Донбасі чи брали в ній безпосередню участь і загинули.

Про це пише Уніан.

Такі чоловіки зможуть виїхати з України, якщо нададуть прикордонникам видані державними органами документи, які підтверджують те, що їхні рідні дійсно загинули під час безпосередньої участі в АТО або забезпечення її проведення, а також папери, які підтверджують родинні зв'язки із жертвами, розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

"Тепер прикордонники пропускають осіб, чиї рідні та близькі загинули під час безпосередньої участі в Антитерористичній операції або ж забезпечували її проведення. До цього фактично ця категорія осіб, зокрема, мова йде у першу чергу про чоловіків-українців, не мали можливості перетинати кордон, хоча в той же час надавалася можливість перетину кордону для осіб, чиї рідні та близькі загинули під час участі в Операції об'єднаних сил або ж під час дії воєнного стану…", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні