Генштаб попереджає українців про високу ймовірність російських ракетних ударів

0
Генштаб попереджає українців про високу ймовірність російських ракетних ударів
Протягом минулої доби російські загарбники завдали п'ятьох ракетних та 61 авіаційного удару по Україні.Ворог також здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій українських військ та населених пунктів.

Про це вранці 20 серпня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ наголошують у Генштабі.

Разом з тим Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Українські війська там закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Українська авіація минулої доби завдала дев'ятьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та одного ‒ по зенітно-ракетному комплексу.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили шість артилерійських засобів на вогневих позиціях, три пункти управління та три засоби протиповітряної оборони противника", ‒ додали в Генштабі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні