На війні загинув старший лейтенант з Волині. ФОТО

0
На війні загинув старший лейтенант з Волині. ФОТО
На війні загинув старший лейтенант з Волині Максим Кучер.

Про це повідомляє Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Добрий, щирий, завжди життєрадісний - де він був, там лунали жарти і сміх.

З перших днів війни на захисті Вітчизни. На фронті дбав за свій підрозділ, турбувався за своїх побратимів, завжди знаходив підтримку в тилу. При зустрічі на Харківщині, отримуючи замовлене спорядження, уже планував як поділитися привезеними гостинцями з друзями. Для виконання бойових завдань скромно зауважив - треба автомобіль.

«За кілька тижнів питання було вирішене - ти отримав джип і сам особисто доставив його в зону бойових дій. А ще твої підписи на снарядах, які летіли на ворога - За маму. За Маневичі. За Україну.

Ти любив життя. Любив маму і тата. Любив бабусю Миколаївну (так її називав). А ще до безтями кохав свою чарівну молоду дружину Інну. Не судилося дочекатися діток, не обдарував люблячих батьків онуками. Спочивай, друже, з Богом. Ти назавжди в нашій пам'яті - добрий, усміхнений. Батькам - Ірині Миколаївні, Миколі Миколайовичу, бабусі - Галині Миколаївні, юній дружині, рідним і друзям - глибока шана і щирі співчуття», - каже міський голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні