У рф невідомі безпілотники атакували військову авіабазу з бомбардувальниками

0
У рф невідомі безпілотники атакували військову авіабазу з бомбардувальниками
У суботу, 19 серпня, невідомі безпілотники атакували військову авіабазу «Сольци» у Новгородській області Російської Федерації, де дислокуються стратегічні бомбардувальники Ту-22м3.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає zaxid.net.

За попередніми даними, авіабазу у Новгородській області атакували БПЛА коптерного типу. БПЛА нібито було виявлено розрахунком поста зовнішнього спостереження аеродрому, його намагались збити зі стрілецької зброї. Якщо БПЛА дійсно був коптерного типу, тоді, ймовірно, його запустили з території РФ, оскільки авіабаза знаходиться брилизно за 670 км від України.

Після влучання на території авіабази почалась пожежа на стоянці літаків. Російське міноборони пише про пошкодження щонайменше одного літака, але місцеві ЗМІ повідомляли про два пошкоджені стратегічні бомбардувальники Ту-22м3.

Ту-22М3 переважно остнащені ракетами Х22. Також Ту-22М3, як і МіГ-31, може слугувати пусковою платформою ракет комплексу «Кинджал».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні