Стало відомо, коли спека покине Україну

0
Стало відомо, коли спека покине Україну
Найближчими днями спека в Україні лише посилюватиметься.

Про це пише УНІАН.

Практично по всій країні стовпчики термометрів покажуть +29°...+33°, а місцями на півдні та сході повітря розжарить до +34°...+36°. На заході періодично будуть дощі та грози, а на решті території збережеться суха погода з великою кількістю сонця.

Зміни погоди варто чекати не раніше наступного тижня на заході, півночі та в центральній частині країни. На півдні та сході традиційно спека затримається.

Деяке зниження градусів очікується з вівторка, 22 серпня. Тоді стовпчики термометрів на півночі України покажуть +25°...+28°, а на заході буде +26°...+31°. На решті території все ще буде +29°...+33°.

23 серпня в Україні домінуватиме ясна та безхмарна погода, проте сильної спеки в більшості областей не очікується. Лише на півдні, у Вінницькій та Тернопільській областях буде +30°...+34°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть більш комфортні +26°...+29°.

На День Незалежності в Україні також буде сухо та багато сонця. На заході температура підніметься до +27°...+31°, на півночі буде +27°...+28°, в Сумській області можливе зниження до +22°.

На сході, а також у Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях очікується комфортна температура близько +25°...+26°. У центральній частині повітря прогріється до +31°, а на півдні місцями буде +33°.

25 серпня погода буде без суттєвих змін, а 26 числа в Україну повернуться дощі. До кінця наступного тижня невеликі опади очікуються на заході та місцями на півночі країни. Завдяки їм температура знизиться. У центральній частині також вже не буде спеки.

До +30°...+33° температура підніматиметься лише на півдні та південному сході.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні