На Волинь привезли тіла двох загиблих Героїв. ФОТО/ВІДЕО

0
На Волинь привезли тіла двох загиблих Героїв. ФОТО/ВІДЕО
У п'ятницю, 18 серпня до Луцька вдруге прибула гуманітарна місія «На щиті», яка повертає додому тіла Героїв. Екіпаж «На щиті» зустрічали при в'їзді до Луцька на АЗС «King Oil» о 14:15 годині.

Про це розповіла волонтерка Вікторія Пруднікова у фейсбуці, пише ВСН.

Кортеж супроводжували через все місто по маршруту: Рівненська - Волі - Набережна - Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника.

У Луцьк привезуть 51-річного Героя Миколу Орєховського, який загинув на війні з російськими окупантами. Герой навіки повертається додому у п'ятницю, 18 серпня.

Про це повідомила волонтерка Наталія Пасічник на своїй сторінці у фейсбуці, пише ВСН.

Екіпаж «На щиті» зустрічатимуть на Цуманському перехресті орієнтовно о 13:00 годині та при в'їзді до Луцька на АЗС «King Oil» о 13:30 годині.

Кортеж супроводжуватимуть через все місто по маршруту: Рівненська - Волі - Набережна - Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника.

«Прошу кожного небайдужого, колег, побратимів належно зустріти екіпаж Тетяна Потоцька-Євчук і здійснити супровід траурного кортежу, який доставить сьогодні тіло нашого Героя Миколи Орєховського. Місце зустрічі - Цуманське перезрестя орієнтовно о 13:00. Заправка Кінг Оіл - 13.30. Маршрут : звичний до моргу бюро судово-медичних експертиз», - йдеться у дописі.

Микола Орєховський - пенсіонер МВС України. Після звільнення з ОВС служив в ЗСУ, учасник АТО, неодноразово був поранений. З моменту повномасштабного вторгнення був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини мотопіхотного батальйону.

Старший сержант Микола Романович Орєховський помер 16 серпня 2023 року внаслідок отриманих поранень під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе, Куп’янського району Харківської області.



В Іваничівській громаді Володимирського району навколішки зустріли тіло померлого військовослужбовця Володимира Черепніна. Герой навіки повернувся додому у п'ятницю, 18 серпня.

Про це повідомили в Іваничівській громаді.

Нещодавно стало відомо про смерть на війні жителя села Древині, який призваний під час мобілізації, солдата Володимира В’ячеславовича Черепніна.

Поминальна панахида відбудеться у Свято-Дмитрівській церкві села Древині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні