У Волинській області укріплюють кордон із Білоруссю

0
У Волинській області укріплюють кордон із Білоруссю
Українські військові займаються облаштовуванням оборонних позицій та споруджують інженерні загородження у Волинській області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв здійснив робочу поїздку на Волинський напрямок.

За його словами, визначення чітких завдань на майбутнє - це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування, так і від військового командування.

"Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку", - сказав він.



Волинська область межує з Білоруссю, тому командирам поставлено завдання з підсилення оборонних спроможностей.

Наєв зазначив, що він задоволений зробленою роботою, але є над чим працювати далі: "Це така робота, щоденна, кропітка, але яка має результат - готовність сил до адекватного реагування на ворожі наміри".

Він повідомив, що зараз захисники облаштовують оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень та займаються звичайною бойовою роботою - проводять тренування та покращують свої вогневі позиції.

"Бійці, які знаходяться тут, повернулися з виконання завдань на Сході. Там, звісно, була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, щоденні ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності для того, щоб у разі збільшення рівня загрози не пропустити ворога вглибину нашої країни", - додав Наєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні