Поблизу українського міста росіяни будують серйозну лінію оборони

0
Поблизу українського міста росіяни будують серйозну лінію оборони
У районі тимчасово окупованого Маріуполя росіяни відступають і будують першу серйозну лінію оборони.

Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в етері Еспресо.

"Це почалося після першої інформації про відхід РФ за кілька днів до того, як наш Генштаб офіційно заявив, що ми контролюємо Урожайне. Ми побачили в Нікольському велику кількість військових, які відступають. Вони самі кажуть місцевим, що надійшов такий наказ. Росіяни терміново почали копати нову лінію окопів, оборони", - зауважив він.

За словами Петра Андрющенка, у селищі Нікольському, якщо відступати чи наступати з Пологівському напрямку, є небезпека для росіян. Також існує ризик прориву фронту поблизу Вугледара. Це відкриває шлях Силам оборони до Маріуполя.

"Фактично буде перша серйозна лінія оборони перед Маріуполем. Там два великі ліси: Нікольський, Федорівський, де росіяни й так базуються у великій кількості, але настільки не окопувалися, а зараз навезли свій "скарб" з окопів і збираються укріплятися", - зазначив заступник мера.

Крім того, через Нікольське до Маріуполя йтиме ще одна лінія оборони - побудована ЗСУ. У Мангуші, де проходить "дорога життя", така сама ситуація. Росіяни готуються до того, що лінія фронту може швидко посунутися до Маріуполя, адже Сили оборони знають, де ворог замінував мости.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні