На території рф почали частіше злітати винищувачі: що це означає

2
На території рф почали частіше злітати винищувачі: що це означає
Протягом минулої доби чотири рази злітали у повітря російські МіГи, а тому в Україні оголошували масштабні повітряні тривоги. Ймовірно, такі заходи ворога пов'язані із виявлення позицій. Адже підіймання літаків пов'язані з виявленням систем протиповітряної оборони.

Про це повідомила керівниця пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк, пише ТСН.

"Ворог може активно збирати інформацію. Спостерігаємо, що ця активність досить висока. За минулу добу на Миколаївщині двічі був знищений безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня типу "Мерлін", який теж збирав інформацію. Заліт так глибоко за лінію фронту якраз свідчить про те, що перевіряється наявність та готовність систем протиповітряної оборони", - розповіла представниця ЗСУ.

Гуменюк нагадала, що під час однієї з минулих атак окупанти використали в одну з хвиль запусків безпілотників, щоб з'ясувати, як і де спрацює українська ППО, спрямувавши її по Миколаївщині. Вже після цього росіяни використали напрямок Чорного моря для наступних хвиль, адже у Миколаївській області було бездоганно відпрацьовано по "Шахедах".

"Це може свідчити про певні підготовки. Аналітики зауважували, що тяжіння до сакральних дат у росіян зберігається. 23-24 серпня їм може не давати спокою, і вони спробують не давати спокою і нам", - наголосила Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ебацца.com
Відповісти
Ебацца.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні