Стало відомо, хто може очолити бунт проти путіна

0
Стало відомо, хто може очолити бунт проти путіна
Відомий політтехнолог, публіцист Михайло Шейтельман прокоментував перспективи ймовірності нового заколоту в РФ проти диктатора Володимира Путіна.

Про це він розповів в інтерв'ю Главреду.

Новий заколот у РФ може виникнути в результаті політичного союзу Романа Абрамовича і Михайла Ходорковського.

Політтехнолог пояснив, що обидва бізнесмени мають для цього фінансовий ресурс, а також певний вплив і зв'язки на Заході: "І це важливо, адже коли готуєш революцію, то 50 відсотків її успіху – це домогтися визнання на Заході".

Він вважає, що Абрамович - один з небагатьох олігархів, який володіє великими зв'язками всередині Росії: "Я зараз говорю не про дружбу з Путіним, а про те, що його агентами пронизана все російське чиновництво. У нього була величезна кількість бізнесів, по всій Росії розкидані всякі його заводи, і він скрізь інкорпорував своїх людей, в тому числі тих, хто працював в його структурах. Це його випускники, грубо кажучи".

Співрозмовник також нагадав позицію Абрамовича, який раніше брав активну участь у переговорах щодо України.

"Ми бачимо, що він навіщось їздить до Туреччини, біжить на переговори, звільняє полонених і так далі. Тобто він активно бореться за якусь Росію, якою він її бачить. І Ходорковський теж, на відміну від багатьох інших. Безумовно, серед політиків-втікачів Росії є кілька людей, які дуже активні, і Ходорковський один з них. Хоча обидва вони, і Ходорковський, і Абрамович, могли б відпочивати - їм обом приблизно по 60 років, у них все є, і вони могли б бути вже на пенсії. Але ні, їм щось треба", - додав Шейтельман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні