З багатоповерхівки взявшись за руки викинулися двоє 12-річних дівчат. ФОТО

0
З багатоповерхівки взявшись за руки викинулися двоє 12-річних дівчат. ФОТО
У Києві на вулиці Драгоманова у середу, 16 серпня, знайшли мертвими двох 12-річних дівчат. За попередніми даними, підлітки могли вчинити самогубство, випавши з багатоповерхівки.

Про це повідомили в поліції Києва.

У Києві 16 серпня близько 18:20 на вулиці Михайла Драгоманова знайшли мертвими двох дітей. На місці події працювали слідчі. Вони встановили особи загиблих. Це - 12-річні місцеві жительки.

За даними слідства, дівчата випали з вікна на 15 поверсі житлового будинку. Слідчі встановлюють усі подробиці трагедії. Попередня кваліфікація - самогубство.

"Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 із додатковою кваліфікацією самогубство Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події", - йдеться у повідомленні.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що дівчата проживали в одному будинку. Попередньо відомо, що спочатку одна прийшла до іншої в гості, потім вони піднялися на 15 поверх і, взявшись за руки, зістрибнули вниз.

«Загинули одразу. Перші висновки слідчих кажуть, що вони були тверезими. Сім’ї дівчат були спокійні, не проблемні. Причини трагедії встановлюються поліцією», — йдеться в повідомленні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні